این یک فرستنده تلویزیونی ساده است . ترجمه مطالب در ادامه مطلب.

فرستنده تلویزیونی

در اینجا یک فرستنده تلویزیونی ساده است. مدار ساده است و واقعا کاملا خام است ، اما نشانی از آن شامل صدای مونو. من دو رگولاتور را در نقاشی نشان داده نشده است. این یکی 1A 12V DC سری تراشه های تنظیم کننده و یک 8v DC 1A تنظیم کننده سری است. من تنظیم کننده 8v از خروجی رگولاتور 12V تغذیه می کند. بقیه مدار به نظر می رسد ، مثل این است. آزاد در حال اجرا اسیلاتور فرکانس متغیر (VFO) با استفاده از تنها یک سیم پیچ و خازن یکی به منظور تعیین فراوانی است. ویرایش کنید شما خواهد شد. مدار پایه با استفاده از 150pf از پایه ترانزیستور RF به زمین است ، به طوری که TR2 به عنوان "مشترک حالت پایه (پایه پایه) آمپلی فایر عمل می باشد. مدار تنظیم در کلکتور و خازن ها از کلکتور به امیتر را فراهم تنظیم و بازخورد است.



بهره برداری کم امپدانس حلقه درایوهای TR3 است که یک تقویت کننده کلاس - C است. بر خلاف فرستنده FM V5 ، این مرحله را فراهم می کند تقویت RF ، حدود 14dB. همچنین مدار آنتن بافر از نوسان ساز ، و مرحله است که مدوله شده است با استفاده از ولتاژ منبع تغذیه است.

بار جمع آوری TR3 untuned. سلف مهره فریت با حدود سه دور سیم را از طریق سوراخ کوچک است. شما می توانید استفاده کنید فقط در مورد هر فریت قدیمی در اینجا ، تا زمانی که آن حلقه بسته با سیم از طریق وسط است. سطح RF خروجی از این مرحله در دستور 100mW و قبل از غذا دادن به آنتن فیلتر شده است.

ارزش نقل در مدار همه برای تا 200MHz ، گروه - III. L2 (VHF چوک) سه دور سیم را از طریق مهره فریت های کوچک است. یک به نوبه خود باید به همان اندازه خوب از 6 مرحله ، کار ، بنابراین این سیم پیچ در تمام حیاتی نیست.
مدولاتور

مدولاسیون DC 7v به قدرت این مرحله تشکیل شده است ، اما با + / - 4v ویدئو کامپوزیت در سطح DC سوار است. اگر DC خود را به TR2 7v نیست و سپس یک مقدار متفاوت برای مقاومت 330R را انتخاب کنید. در این ویدئو معکوس می شود. از آنجا که اسیلاتور و آمپلی فایر مراحل از عرضه 12V DC تثبیت تغذیه ، سطح مدولاسیون پایدار است ، بنابراین هیچ تنظیمات لازم است. بدون مقابل ، سطح ، همزمان سازی -- nuthin! این راه را من می خواهم چیزهایی به می باشد.

سیگنال ورودی ویدئو برای اولین بار با یک بار 75 اهم مقاومتی ، سپس به TR4 همراه که در آن تقویت شده است و معکوس لود می شود. افزایش ویدئو توسط مقاومت امیتر 330R تنظیم شده است. اگر شما واقعا می خواهید به بازی با سطح های ویدئویی و سپس شما می توانید این مقاومت را با الکترولیتی 470uf و گلدان 1K0 از پیش تعیین شده جدا. کلکتور TR4 کمتر از 8 ولت DC با هیچ سیگنال.

TR5 بافر ساده امیتر پیرو ، و یا فعلی است. این مرحله اجازه می دهد تا کلکتور از TR4 برای تبدیل شدن به منبع قدرت مدوله برای TR3 ، مدولاسیون دامنه در نتیجه ارائه.

توجه داشته باشید که هیچ دیود خفقان وجود دارد. زیر و بم کننده DC - همراه و در نتیجه به نظر نمی رسد به نیاز هر سطح مدار تصحیح. من آن را در سه دوربین های مختلف سعی کردند و همه به خوبی کار می. من همچنین نشان داد که برخی از دوربین ها نیاز به بار مقاومتی ، بنابراین ورودی خازنی با هر سه از ameras من استفاده می شود کار نمی کند. اگر شما نمی خواهید برای اضافه کردن ورودی خازنی سپس 470uF مورد نیاز است ، و همچنین یک دیود در سراسر مقاومت بار -- آند به زمین است. با این کار سطح DC مختلف با تغییرات سطح ویدئویی به طور متوسط ​​متوقف می شود.
حامل صدا

صدا در مرحله اسیلاتور RF اضافه شده است. TR2 نیاز به یک منبع تنظیم برای جلوگیری از تغییرات فرکانس و دامنه. اما اگر یک سیگنال 5.5MHz سطح پایین اضافه می کنیم در سراسر خازن 47pf پایه ، و سپس TR2 تبدیل خواهد شد مدوله شده با 5.5MHz. 5.5MHz مدولاسیون سیگنال سطح بسیار پایین است ، بنابراین ما می توانیم دور با استفاده از صدای زیر حامل نمائید. این ساده مرحله زیر و بم کننده بسیار زیادی است.

TR1 ساده 5.5MHz (6.0MHz) اسیلاتور زخم مرحله در سابق فریت می باشد. به این ترتیب می توان آن را متنوع صدا کشورهای خود را با توجه به IF استاندارد. اینجا در سوئد آن را 5.5MHz. نوسان ساز یک طراحی colpits ساده است ، داشتن یک دیود varicap (دیود varactor) به درخواست مدولاسیون فرکانس (FM) به حامل 5.5MHz. من برای اولین بار تزریق زیر حامل صدا از مارکونی TF995 ژنراتور من ، اما پس از آن با استفاده از 10.7MHz IF می تواند ارزش های نشان داده شده در نمودار با استفاده از. IF می تواند خازن داخلی در مدار سمت چپ (اما در نمودار نشان داده شده است).

صدا VR1 کنترل تغذیه دیود varicap است. من استفاده می شود C16V0 دیود زنر به جای varicap ، از آنجایی که آنها ارزان هستند ، و من بسیاری از آنها است. شما می توانید هر دیود زنر که دوست دارید ، استفاده کنید تا زمانی که ولتاژ بهمن تحت 10V. از آنجا که از تنوع گسترده ای از دیود ، یک گلدان از پیش تعیین شده است در اینجا به سطح صدا را به خودی خود مورد نیاز است.

اینجا باید اضافه کنم که زیر حامل صدا هنوز هم در حال ساخت ، به طوری TR1 را به عنوان یک مدار موقت در نظر گرفتن. من هم نیاز به بررسی possibillity افزودن استریو است. من مطمئن هستم اگر بروز رسانی به این (علاوه بر به PCB) ، و یا پروژه کامل MK - III وجود خواهد داشت. زمان نشان خواهد داد. این همه به جایی که خلق و خوی من طول می کشد بستگی دارد.

هم ترازی

تراز است بسیار مهم است اگر شما می خواهید برای گرفتن نتیجه خوب است. من سعی کردم به حفظ تراز دلخواه برای به پایین به حداقل لخت ، اما شما هنوز هم باید سطح های صوتی و فرکانس فرستنده به مجموعه است.

مجموعه های تلویزیونی خود را یک کانال خالی با بدون سیگنال ، فقط خوب قدیمی "جنگ از مورچه ها" ، بدون هیچ الگوی. تنظیم VC1 برای یک صفحه نمایش خوب سیاه و سفید بی صدا.

اعمال AUDIO از صندوق تلویزیون های دیجیتالی خود را و دوباره تنظیم VC1 ، و L1 با هم برای بلندترین های صوتی. تنظیم VR1 گلدان برای صدا با صدای بلند اما سازمان ملل متحد ، تحریف شده از تلویزیون. شما می توانید سطح صدا را با ایستگاه های پخش ، و یا فرستنده های دیگر شما در حال حاضر ساخته شده است را با هم مقایسه کنید.

در این ویدئو را از جعبه تلویزیون های دیجیتالی خود را وصل کنید و تصویر بر روی صفحه نمایش را بررسی کنید. حالا شما می توانید خوب را لمس دوباره تنظیمات VC1 ، L1 ، و VR1 برای دیدن تصویر کامل و صدا.

ساخت و ساز

این فرستنده تلویزیون فرکانس های رسیدگی به مورد 250MHz ، بنابراین از آن کاملا کار خواهد کرد در صورتی که دارای باندهای VHF I ، II ، یا باند III در تلویزیون خود را. در اصل ، فرستنده باید کار کند تا از 500MHz یا بیشتر با استفاده از ترانزیستور دوقطبی BF959. شما باید قادر به تولید یک سیگنال در UHF کانال 21 است ، اما من این کار را با اولین موش لانه نسخه (هنوز) از سعی.

TR2 و TR3 ممکن است دشوار است برای گرفتن ، اما شما نیاز به انتخاب یک ترانزیستور سیگنال کوچک با فوت = 1.1GHz (1100MHz). برای باند 50/200MHz شما ممکن است قادر به گرفتن دور با 2N2369 ، اما من پیدا کرده اند این خویی کمی. به نظر می رسد "ضربه" ، در حالی که BF959 های بسیار زیادی را متحمل به سرریزهای بار است.

فرستنده نمونه برای اولین بار در یک بیت از هیئت مدیره مس ، ملبس ساخته شده بود ، فقط برای اثبات این اصل است. با توجه به فشار از بازدید کنندگان به صفحات خانگی سایت های من به چاپ رسانده اند آنچه که من انجام داده اند ، به جای از اتمام پروژه. من می خواهم برای تکمیل پروژه با PCB ، اما شما باید برای آن صبر کنید. هیچ ایده را به هنگام خواهد شد که -- با عرض پوزش!

سیم پیچ در کلکتور TR2 determins فرکانس عامل است. با استفاده از خازن 20pf صاف کننده 4 -- من می توانم از 150MHz به 240MHz پوشش. برای این سیم پیچ 4 چرخش از قطر 0.3mm است. سیمهای مغناطیسی کمی مته 6mm ، نزدیک ، زخم ، زخم را با پایان می رسد سیم 5mm. ضربه زدن به آمپلی فایر یک به نوبه خود از راه آهن + VE عرضه شده است.

من یک سیم پیچ بزرگتر به عنوان یک آزمایش استفاده می شود و فرکانس رفت برای پوشش 40MHz تا 75MHz ، پس از آن بیش از باند - I را پوشش می دهد. من هیچ اطلاعات سیم پیچ است که شما می توانید از تکراری ، اما حدود 10 نوبت با ضربه زدن در 2 نوبت بود. من از این زمانی که من می دانم که بیشتر به روز رسانی است ، اما قبل از آن شما می توانید در نظر این شروع ناهموار را برای آزمایش های خود را.

اگر شما مایل به آزمایش با باندهای UHF ، سپس لوله تشدید کننده مس من بیش از کریسمس ساخته شده ممکن است خوب پایدار نقطه شروع برای نوسان ساز خود را.

اینجا در سوئد ، آنها در حال بستن شبکه تلویزیون ماهواره ای آنالوگ. این است که با پشته تمام جعبه های دیجیتال جایگزین می شود. بنابراین در حال حاضر ما باید برای جعبه ، هزینه اشتراک ، هزینه مجوز پرداخت. برای اضافه کردن توهین به جراحت ، ما باید به یک "جعبه" برای هر تلویزیون در خانه ، از جمله VCR!

بنابراین پیشنهاد می کنم فقط یکی از جعبه های دیجیتال خریداری کنید و یک کانال انتقال. این شما می توانید به تلویزیون ارسال این مجموعه را در خانه خود ، از همان جعبه. این پروژه نیز محدوده 2km تا همه همسایگان خود را می توانید کانال ، دریافت بدون نیاز به یک جعبه.

متقاعد کردن برخی از همسایگان خود یک فرستنده تلویزیونی را از شما بخرم به طوری که جعبه یکی از آنها را می توان مورد استفاده قرار گیرد از خود پرتو ساطع یک کانال دوم. در اینجا در سوئد ، 5 "آزاد به هوا" کانال ، پس اگر من می توانم چهار همسایگان به یک پرتو افکندن هر کدام از این کانال پس ما همه می توانند کانال های مختلف ، به طور همزمان ، در حالی که ویدئو مداخله یکی دیگر از کانال. شما حتی نیست که خرید یک جعبه جداگانه برای کودکان تلویزیون مجموعه :-)

من شده اند با این فرستنده تلویزیون "در و خاموش" را برای چند ماه اشغال شده است ، اما این تعهدات دیگر مانع شد. من تا به حال چند نتایج متفاوت ، هر چند تا حدودی بیشتر dissapointing شد. من همچنان به تجربه و بهبود است ، اما فیلم با کیفیت همیشه تلخه. "گسل" cheap'n دوربین فیلمبرداری تند و زننده من به عنوان یک منبع ویدیو استفاده می شود. Weeeeelllll.... آن را در زیر $ 15 آمریکا هزینه انجام داد. به محض این که من در دوربین فیلمبرداری من همه چیز را پشت سر هم را به زندگی وصل.